Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ψάρι φιλέτο με σάλτσα ντομάτας

Υλικά:

750 γρ. ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος-πέρκα κ.αλ.)
400 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Αλάτι,πιπέρι,λεμόνι,μαϊντανό


Εκτέλεση

Τοποθετούμε στο σκεύος των 2-20 εκ. τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο και ψήνουμε σε χαμηλήη θερμοκρασία περίπου επί 15'.Τοποθετούμε το φιλέτο ψαριού στο σκεύος των 24 εκ. (τηγάνι).Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και ρίχνουμε την σάλτσα της ντομάτας περασμένη από τρυπητό.Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία 20' περίπου με κλειστό καπάκι.Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.


                                                                                                       Καλή Επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου