Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Γαλοπούλα γεμιστή

Υλικά:

Γέμιση:


3 κρεμμύδια
400 γρ. κυμά
75 γρ. ρύζι
1/8 λίτρου νερού
50 γρ. κουκουνάρι
Μαϊντανό,πιπέρι,αλάτι

Εκτέλεση

Θερμαίνουμε το σκεύος των 24 εκ. (τηγάνι) και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με τον κιμά.Προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, το κουκουνάρι και αλατοπιπερώνουμε.Ψήνουε μέχρι να απορροφηθεί το ζουμί.Γεμίζουμε την γαλοπούλα -αφού προηγουμένως την έχουμε πλύνει- με την γέμιση του κιμά.Αλατίζουμε εξωτεικά και την ράβουμε.Θερμαίνουμε την οβάλ κατσαρόλα, ροδίζουμε απ'όλες τις πλευρές την γαλοπούλα και την ψήνουμε με κλειστό καπάκι σε χαμηλή θερμοκρασία επί 2 ώρες.

                                                                                                       Καλή Επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου