Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μοσχάρι κατσαρόλας με τυρί

Υλικά:

4 λεπτές φέτες μοσχαριού
1/2 οκυταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
120 γρ. Γραβιέρα ή Μετσοβόνε
Αλάτι,πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι


Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το σκεύος.Τσιγαρίζουμε τις φέτες του κρέατος αφού τους ρίξουμε πιπέρι.Τις βγάζουμε, τις αλατίζουμε και τους ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.Χαμηλώνουμε τον διακόπτη και τις ψήνουμε για 15 λέπτα.Σερβίρουμε με τυρί, αφού το κόψουμε σε φέτες  και το βάζουμε πάνω στο κρέας ώστε να λιώσει.

                                                                                                       Καλή Επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου