Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Χοιρινό φρικασέ

Υλικά:

1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Αλάτι,πιπέρι
500 γρ. αντίδια ή χόρτα
1 αυγό
Χυμό από 2 λεμόνια

Εκτέλεση

Θερμαίνουμε το σκέυος των 30 εκ. και ροδίζουμε το κρέας με το         κρεμμύδι.Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί με κλειστό καπάκι σε χαμηλή θερμοκρασία έως 30'.Προσθέτουμε τα αντίδια και τα χόρτα κομμένα σε φέτες και πλυμμένα χωρίς να τα στραγγίσουμε.Τα σιγοψήνουμε επί 30'.Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό των λεμονιών χτυπημένων και το δένουμε με το φρικασέ.

                                                                                                       Καλή Επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου